Stichting!

Gepubliceerd op 2 juli 2018 om 17:56

Vandaag aandacht voor een Stichting met name een stichting waar we ook veel klachten van binnen krijgen, en afgelopen week was het daar weer raak, Wij zeggen er zelf niet teveel over, we denken dat als mensen het bericht in onderstaande link lezen dat ze het vanzelf wel herkennen. Wel willen we bij deze dan ook een oproep doen voor gedupeerden om je te melden, denk b.v. alleen al aan de zaak van de Duitse herder Era waar de eigenaar de hond nooit van weer heeft gezien. U kunt deze meldingen bij ons PB (Facebook) of via deze website hier) doen en wij zorgen dat het op de goede plek terecht komt.

PS. Normaal hebben we ons nooit bezig gehouden met stichtingen, maar we zijn van plan dit te veranderen, mede ook door de vele klachten die we krijgen hierover, de grote toename van import die we zien op de traces lijsten en dan met name van pups is het vele malen meer als de handel importeert oudere honden worden steeds sporadischer en de papieren en stukken die we niet kloppend onder ogen krijgen.

Vanavond dus het verhaal betreffende een stichting waar zich het hele verhaal zich heeft afgespeeld vanaf 2 dagen na het ophalen van de pup. 
graag alleen reageren wanneer het deze stichting betreft !!!!!!!!!! 

 

https://yoo.rs/ronaldos/blog/strafzaak-voor-de-hond-1530541546.html?Ysid=11339