Juridische informatie met betrekking tot de gegevens op de website van Broodfokkers en Handelaars moeten verboden worden.

 

Het internet is een vrij toegankelijk medium. De website van Broodfokkers en Handelaars moeten verboden worden. is opgesplitst in een openbaar gedeelte en een afgeschermd gedeelte, dat alleen voor aangemelde gebruikers beschikbaar is.

 

  1.  De op deze website getoonde informatie wordt door (Broodfokkers en Handelaars moeten verboden worden) met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. (Broodfokkers en Handelaars moeten verboden worden) verstrekt door middel van deze website louter informatie.
  2. Hoewel (Broodfokkers en Handelaars moeten verboden worden) alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is (Broodfokkers en Handelaars moeten verboden worden) niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden / VERSPREIDT worden.
  3. Verwijzingen naar sites die niet door (Broodfokkers en Handelaars moeten verboden worden), worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel (Broodfokkers en Handelaars moeten verboden worden) uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door (Broodfokkers en Handelaars moeten verboden worden) worden onderhouden wordt afgewezen!