Groot nieuws omtrent Hapert, de handelaren zelf aan het woord

Gepubliceerd op 16 juni 2016 om 01:00

Groot nieuws omtrent Hapert, de handelaren zelf aan het woord, helaas is ons zelf het stuk in de ED van gisteren ontgaan, maar iemand was zo aardig om ons het toe te sturen.

Wel willen we even een toelichting geven, want nog steeds zien we dat de media schrijft over Puppypoint in dit geval / Holland pets.

Puppypoint bestaat al geruime tijd niet meer, is uitgeschreven bij de KVK echter de handelaar gebruikt bij het bedrijf Holland pets, wel de link nog naar de website van Puppypoint. Ook heeft meneer nog meerdere BV 's op zijn naam, met aan het hoofd een holding.

Wat meneer J Castelijns nu dus gaat doen door zelf faillissement aan te vragen, lijkt een beetje op wat er kort geleden in Kasterlee gebeurde. Hij kan dus zo onder weer een andere naam verder gaan, en eigenlijk verwachten wij dat ook wel, en houden het scherp in de gaten, net als zijn neef uiteraard.

Voor degene die hem vanwege een slechte aankoop dus nog voor de rechter willen brengen, kunnen het nog proberen, maar doe het dan super snel.