Raad buigt zich over puppyhandel van B.J uit Heemskerk,

Gepubliceerd op 27 november 2016 om 16:08

De zaak van de bekende hondenhandelaar in pups B.J uit Heemskerk, krijgt een vervolg, en staat voor a.s. woensdag op de agenda van de raadsvergadering.

#broodfokmoetstoppen

De zaak van de bekende hondenhandelaar in pups B.J uit Heemskerk, krijgt een vervolg, en staat voor a.s. woensdag op de agenda van de raadsvergadering.
Een mevr. uit Kampen kocht er een pup, die vervolgens ook weer parvo had en zeer ziek was. De Reactie van de hondenhandelaar B.J.: Breng hem maar terug en als ie over 14 dagen nog leeft krijg je hem terug .
tegenstrijdig is dat hij voor de journalist verklaart dat de mensen dan hun geld terug krijgen, en de aangaande personen een ander verhaal krijgen.

Stichting DNFL stuurt vervolgens een mail aan B en W van Heemskerk, waarin ze een aantal opsommingen doen van feiten, waaronder ook de inbeslagname van 83 honden op dit adres, maar zonder gevolg, waarop ze de besluiten de zaak aanhangig te maken bij de raad.
-----------------------------------------------------------------------------------
-Bron Noord Hollands dagblad-

Raad buigt zich over puppyhandel

HEEMSKERK - Een e-mail over de Heemskerkse hondenhandelaar Bas Jordens staat komende woensdag op de agenda van de Raadscommissie Sociaal Domein.

De e-mail is afkomstig van de stichting Dierennoodhulp Flevoland (dnfl). Voorzitter Susan van de Waal van deze stichting stelt dat Jordens illegaal handelt in hondjes en daarmee dierenleed en mensenleed veroorzaakt. ,,Lariekoek’’, zegt Jordens.

 

15230581_1710215782571555_9070272990301264085_n-1.png