Home » Nieuws » Als weg werp artikelen werden deze 4 pups uitgezocht !!

Als weg werp artikelen werden deze 4 pups uitgezocht !!

Gepubliceerd op 24 januari 2017 23:10

we willen hiermee duidelijk maken dat puppyhandel niet alleen een zaak is van oost Europese landen, maar ook duidelijk aanwezig is in west Europa !!

Bron tierhilfe
ons dierenbeschermings jaar 2017 kon niet slechter beginnen.
-----------------
Als weg werp artikelen werden deze 4 pups uitgezocht !!
Een Belgische hondenhandelaar, gaf ons 4 pups ( 2 cavelierstjes 1 shih-tzu en 1 Am cocker) toen ze al bijna op sterven lagen.
Volgens de Tsjechische paspoorten zouden ze 4 maand oud zijn, maar onze dierenarts schatte ze hoog uit op 9 a 10 weken. De beide caveliertjes waren bijzonder zwak, maar we toch nog een beetje hoop en wilden noch alles proberen om ze beide te redden.
Maar ondanks opname met intensieve verzorging in de dierkliniek van dusseldorf kon beide pups niet redden. De kleinste stierf al de 1e nacht, en bij de andere teefje werd de diagnose reserve PDA gesteld. Dit zorgde dat ze geen kans meer maakte en moesten ook haar laten gaan.
de beide andere zijn er nog niet, maar tot zover hebben ze het overleeft.

https://youtu.be/PflD3iVWpLw

DE beide hondjes zijn nog niet beschikbaar voor adoptie, maar we willen hiermee duidelijk maken dat puppyhandel niet alleen een zaak is van oost europese landen, maar ook duidelijk aanwezig is in west europa !!


«   »