ALGEMENE WAARSCHUWING!!!

Gepubliceerd op 15 september 2018 om 12:05

Mocht U via een verkoopsite of facebook naar een pup/ hond willen gaan kijken, of open dag en u neemt contact op met de verkoper of stichting, en u krijgt dan niet direct het juiste adres waar u heen moet, blijf dan thuis en ga niet!!!!!!!!!!
We krijgen hierover steeds meer meldingen, en als men over het adres al niet direct open is, laat dan dta lampje gaan branden waarvoor dat is!!!

Enkele voorbeelden hieronder !!!

adverteerder , Diessen, Hilvarenbeek en Biest-houtakker, 1 en dezelfde, bij contact krijgt u het adres pas nadat u moet bellen als u kort in de buurt bent.

adverteerder Nijmegen betreffende Heijen, Hier hetzelfde verhaal, hij stuurt de mensen via Hommersum Duitsland, ook krijgen we door van hem dat hij de pups in een hal heeft op duits grondgebied, kort bij zijn huis, hij woont pal aan de grens, koopt u dan een pup mag u meelopen de grens over naar zijn huis voor de papieren. We gaan hierover contact opnemen met de Duitse instanties.

Vele Belgen gebruiken Nederlandse steden en plaatsen, in hun advertenties op MP, Trek de telefoonnummers na, er zijn behoorlijke slimme jongens bij, waarvan zich veel gedupeerden hebben gemeld. Ook moeten de Belgische handelaren en fokkers hun HK nummer vermelden in hun advertenties. Dit HK nummer heeft niets te maken met de kwaliteit van de pups of een goede fokker, dit nummer betreft zuiver de fokkerij / handel zelf qua vergunning huisvesting ect.

Doetinchem, Alphen aan de Rijn, Loerbeek betreft een stichting. U krijgt geen adres vooraf u moet eerst intake formulier invullen, Dan krijgt u te horen dat u naar Doetinchem moet, als u daar bent krijgt u pas het adres in Loerbeek. AS zondag open dag volgens MP, het betreft dan alleen maar herplaatsers die terug zijn gekomen van eerdere adoptanten. 
Denk erbij deze ook om dat u een opvangcontract moet tekenen, lees deze van te voren goed!!

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar U kunt dus heel simpel van te voren aan dit gedrag van een verkoper al merken dat er iets is wat niet helemaal in de haak is ,want waarom zou iemand als alles goed is niet direct open en eerlijk zijn?

Help ons dit te delen om zoveel mogelijk aspirant kopers te bereiken !!!!