Rescue wereld in rep en roer

Gepubliceerd op 27 november 2019 om 15:52

Het rommelt al langer in het wereldje van de vele Stichtingen.

Het wereldje die niet altijd transparant is, zoals ze de mensen wel willen laten geloven.
Mensen die geld doneren omdat ze vertrouwen in een stichting of er vanuit gaan dat een persoon zich zelf niet wil verrijken over de rug van dieren.

 

 

Menig bekende Nederlander steunt wel een goed doel, stichting ect…. Door deze steun komt er vaak meer geld binnen. In sommige gevallen richten ze zelf een stichting op, hangen hun naam er aan en laat de donatie maar binnen komen.

Pups verhandelden door middel van adoptie, die overgevlogen worden door heel Europa zelden oudere dieren die een nieuw huisje vinden op deze manier. Zo zijn er vele stichtingen die hoofdzakelijk alleen pups herplaatsen en dan nog gaan er geen lampjes branden bij mensen. In sommige gevallen gaat het op een vorm van broodfok lijken. Het zich verrijken door de verkoop / adoptie van dieren.

Waarom is dit? Kan men zich afvragen: omdat wij mensen vatbaar zijn voor de zielige foto’s het pakkende verhaal daar zetten ze op in.

Dit soort problemen want ja het is een probleem in des betreffende landen kan alleen maar opgelost worden door 1 ding Castratie en Sterilisatie…en hier moet het land zelf ook aan mee werken anders is het net als water na de zee dragen.

Dit keer ligt de stichting van R. Kluivert onder vuur…´de Kluivert Dog Rescue Foundation´

Het programma Tros Opgelicht heeft onderzoek gedaan na aanleiding van diverse vragen aan de stichting .

Zie onderstaande link.

https://opgelicht.avrotros.nl/…/vragen-over-gedoneerd-geld…/