De diensten van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (België) hebben alle Hongaarse ondernemingen geschrapt van de lijst van exporteurs van puppy’s naar ons land.

Gepubliceerd op 28 oktober 2015 om 15:47

België zegt nee tegen invoer van honden/ pups uit Hongarije, zou Dijksma nu het lef eens hebben om dat voorbeeld te volgen?
Of horen we weer dat het niet kan ivm handels verdragen.
De diensten van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts hebben alle Hongaarse ondernemingen geschrapt van de lijst van exporteurs van puppy’s naar ons land. Op dit moment bevinden er zich zodoende nog enkel Slovaakse en Tsjechische exportbedrijven van puppy’s op de lijst bedoeld in artikel 19/5 van het Koninklijk Besluit van 27 april 2007 houdende erkenningsvoorwaarden voor inrichtingen voor dieren en de voorwaarden inzake de verhandeling van dieren.

De diensten van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts hebben alle Hongaarse ondernemingen geschrapt van de lijst van exporteurs van puppy’s naar ons land. Op dit moment bevinden er zich zodoende nog enkel Slovaakse en Tsjechische exportbedrijven van puppy’s op de lijst bedoeld in artikel 19/5 van het Koninklijk Besluit van 27 april 2007 houdende erkenningsvoorwaarden voor inrichtingen voor dieren en de voorwaarden inzake de verhandeling van dieren

 

De ondernemingen die nog op de lijst staan zijn de volgende

http://www.dogenco.be/lijst-exporteurs-puppys/