Team vergadering

Gepubliceerd op 24 januari 2016 om 21:55

Onze actie punten

Gisteren zaterdag 23 januari hebben wij een team vergadering gehad. Hier hebben wij besproken wat we de komende tijd allemaal van plan zijn en hoe we dit het beste kunnen gaan doen.

Morgen maandag 25 januari is een spannende dag.
Wij zijn uitgenodigd door enkele Kamerleden om naar Den Haag te komen voor een gesprek. Dit is zaterdag tijdens de vergadering uitvoerig besproken en ook hiervoor is een plan van aanpak opgesteld.

Tevens hopen wij in de eerste week van februari met goed nieuws te kunnen komen…. hoe of wat moeten we nog even voor ons zelf houden. Maar zo gauw als het toe laat, zullen wij ook deze stap met jullie gaan delen.

We zullen een stuk opgaan stellen omtrent het nieuwe dierenpaspoort.
De paspoorten die we afgelopen jaar binnen hebben gekregen voldoen geen van alle aan de gestelde eisen. Een kleine voorzet hierover is al te lezen op onze website.

De lijsten moeten ook weer bijgewerkt worden, maar wegens voorbereidingen en geplande afspraken is dit uitgesteld tot een later tijdstip, Inmiddels is de lijst wel uitgebreid met een aparte pagina per fokker waar men zijn klachten en ervaringen kwijt kan.


«   »