De bekende BAS uit Heemskerk inzake de verkoop van de pup met parvo, geeft weerwoord in de krant.

Gepubliceerd op 8 mei 2016 om 17:07

De bekende BAS uit Heemskerk inzake de verkoop van de pup met parvo, waarvan een aantal onderstaande topics staan geeft weerwoord in de krant.
Ja als je dan niet eerlijk bent, of misschien wel niet een meer weet hoe de vork in de steel zit, kan je dat beter niet doen, want dan vraag je om een reactie.

De bekende BAS uit Heemskerk inzake de verkoop van de pup met parvo, waarvan een aantal onderstaande topics staan geeft weerwoord in de krant.

Ja als je dan niet eerlijk bent, of misschien wel niet een meer weet hoe de vork in de steel zit, kan je dat beter niet doen, want dan vraag je om een reactie.

hij heeft aangifte gedaan van smaad, dat word dan spannend,
Wij kunnen jullie mededelen dat dit al oud nieuws is, want de mail van de advocaat, gericht aan de heer peen, is al op gereageerd met onderbouwde bewijzen, en voor het geval Basje dit door wil zetten tot bij de rechter, ligt er nog een hele reeks met bewijzen op de plank, ook van andere gedupeerden, inclusief medische dossiers en geloof ons die zijn niet mis. Het gaat dan niet alleen om parvo, maar ook om flinke erfelijke afwijkingen, zelfs blindheid HD ED, rug problemen anatomisch niet goed in elkaar zittende hondjes en noem maar op. We stellen dit dan graag ter beschikking.

Het handgemeen wat is ontstaan heeft niets met Peen te maken, want het beuken bij de Hr. Peen op de deur thuis door Bas zelf en een hele flat bij elkaar schreeuwen door Bas heeft niet geleid tot een handgemeen alleen mooie camerabeelden.
Dit handgemeen is ontstaan doordat Basje zelf de vrouw die meekwam om het hondje op te halen aanviel inclusief haar kind van 2 jaar oud, die hij hardhandig van zijn terrein wilde zetten, Ja en dan kan je niet verwachten dat ook al ben je vrouw jij je handjes dan thuis gaat houden.
Om het netjes te houden zullen we ons nog maar niet uit te laten over wat we vinden van een vent die een vrouw met een 2 jarig kind op deze manier benaderd.

Alles wat hij weerlegd in het artikel t.a.v. de ziekte van de pup, kunnen we jullie meedelen, dat er zowel voor de pup ziek naar hem is terug gebracht om gezond weer af te leveren, want hij wilde de aankoopsom niet terug betalen, tot na het weer opgehaald hebben, door beide onafhankelijke artsen de parvo testen positief waren, waarvan de verklaringen er ook liggen.
Hij verklaart in de krant dat de pup gezond was verklaard in die week door zijn eigen da. Hij is niet eens bij een eigen DA geweest, sterker nog op de vraag waar hij is geweest, zei hij eerst ranzijn zaandam, daarna alkmaar, beide praktijken zijn benaderd en daar is hij niet geweest. Pas de 28 ste april is hij geweest bij ranzijn verselbroek, waar hij een verhaal op heeft gehangen dat hij de pup had gekregen van een vriend omdat de pup niet met de andere honden kon van die vriend, dat de pup parvo positief was getest een paar dagen daarvoor heeft hij daar ook verzwegen, de pup is daar ook niet op parvo getest, hij heeft daar alleen een boostervaccinatie laten geven, die uiteindelijk al gezet had moeten worden voor begin maart. Door het verzwijgen van de parvo van de pup in die praktijk is hij dus ook nalatig geweest, daar dit in voor de praktijk heel belangrijk is om te weten i.v.m. besmetting voor andere dieren die de praktijk daarna bezoeken.

Netjes trouwens nog van de redacteur om hem fokker te noemen, zelf erkent hij geen fokker te zijn maar commercieel handelaar, dat is het eerste eerlijke wat ik lees wat hij zegt.

En ja verder dat iedereen liegt behalve hij zelf en dierenactivisten het op hem gemunt hebben kunnen wij dus eigenlijk alleen maar om lachen, gezien bovenstaande.