Home » Nieuws » Gesprek gehad met Esther Ouwehand( de PVdD)

Gesprek gehad met Esther Ouwehand( de PVdD)

Gepubliceerd op 12 december 2016 11:35

Pas geleden hebben we een gesprek gehad met Esther Ouwehand( de PVdD) , waaruit bleek dat ze niet op de hoogte zijn van de echte realiteit in deze sector, op breed gebied.

Pas geleden hebben we een gesprek gehad met Esther Ouwehand( de PVdD) , waaruit bleek dat ze niet op de hoogte zijn van de echte realiteit in deze sector, op breed gebied.
Dat was voor ons geen verrassing, zij zijn niet de enigste partij die dit niet kennen, ondanks dat we alle meldingen en problemen door mailen ook aan de Kamerleden, is het blijkbaar te hoog gegrepen.
Wat wij niet begrijpen, is dat we een regering hebben in Den Haag die juist hun verantwoordelijkheid hebben om te zorgen dat het in Nederland allemaal goed word geregeld voor iedereen, en belangrijke beslissingen moeten nemen voor iedereen, maar zich kennelijk niet op voorhand goed verdiepen in een materie alvorens tot stemming over te gaan. ook de consequenties van hun besluit niet kunnen over zien.

Deze week worden er 3 moties ingediend door Esther Ouwehand, op zich goede moties, waaronder onder meer het in de wet opnemen van een verplicht paspoort voor Nederland.
Of dit ook het juiste moment is om deze in te dienen betwijfelen een beetje, want inmiddels is al wel bekend dat er in verschillende politieke partijen echt wel mensen zitten die dit persoonlijk willen steunen, maar zoals b.v. bij de PVDA hun mening niet in een voor stem mogen geven, als de totale fractie er niet achter staat, en we weten inmiddels wel als ze dat wel doen, dat dit dan einde PVDA carrière er betekend .
En ja dan ook nog een staatssecretaris uit dezelfde partij, die op dit gebied graag zijn kop in het zand steekt, en in in zijn beantwoordingen op Kamervragen de eerlijke weg ook nog een beetje kwijt is.
zal ons benieuwen hoe die stemming verloopt.

Hopende op een goede afloop zo kort voor kerst
We houden jullie op de hoogte !!!!!!!


«   »