Kort geding inzake de Hr Ostendorf versa Stichting Zalikas

Gepubliceerd op 9 augustus 2018 om 14:09

Maandag 13 augustus om 15.00 uur gerechtsgebouw Arnhem, dient het korte geding inzake de Heer Ostendorf versa Stichting Zalikas uit Loerbeek. 
Zie geplaatst topic op 02-07-2018 op de pagina, titel "strafzaak voor de hond"

De zitting is openbaar, dus wilt U deze bijwonen dan is dat mogelijk. Voor aspirant opvangers en adoptanten een aanrader zelfs.
Deze zaak is vooral belangrijk om de gebruikte nieuwe overeenkomsten die de stichting gebruikt, waar wettelijk gezien veel mis mee is, en waarbij ze a la minute de geplaatste hondjes terug kunnen halen, dus ondanks alles dag hondje. u geen adoptant bent maar opvanger, wel opdraait voor alle lasten, en ondanks dat overal het woordje adoptie en adoptant nog word gebruikt er ook dik voor betaald moet worden, en u nooit geen geld terug krijgt. sterker nog ze kunnen u zelfs nog 200 euro extra in rekening brengen. De stichting kan daarna de hond opnieuw elders onderbrengen, herplaatsen noemen ze dat, ook weer tegen volledige donatiekosten, die zelfs nu al oplopen van 295.00 tot 325.00 euro exclusief verplicht tuigje van ook nog eens 35 euro . 
als u ook de advertenties ziet, halen ze ook met regelmaat honden terug waarbij de klik zogezegd niet aanwezig is, u vind dat terug in de tekst, zelfs tot 3 x toe.
En dan vragen wij ons af in welk belang er word gehandeld, naar ons inziens niet in het belang van de hond, die toch eigenlijk op de 1e plaats hoort te staan.