Undercover in Nederland

Gepubliceerd op 15 oktober 2018 om 16:29

Bijgaand de uitzending van undercover in Nederland die afgelopen zondag door SBS6 is uitgezonden. In deze uitzending kwam heel goed naar voren hoe het in de puppy-handel er aan toegaat. Vooral ook de zogenaamde particulieren die puppy’s aanbieden via o.a. Marktplaats. Deze particulieren kopen nesten bij handelaren op zodat het lijkt alsof ze eenmalig een nestje hebben. Of ze worden door handelaren gebruikt voor de verkoop van pups. Dit noemen ze dan ook wel eens katvangers!

B. J uit Heemskerk kwam ook nog aan de orde maar zoals jullie afgelopen week hebben kunnen lezen is hij per direct gestopt. Na de definitieve uitspraak van de Raad van State wel zo wijs anders had hem dat flink geld gekost.

P. Robben uit Heijen is al vaker uitvoerig in het nieuws geweest bijvoorbeeld december 2015 toen stond er een heel groot stuk in de Gelderlander. Dit artikel kunt u nog lezen op onze site. (link volgt later). De verkooppraktijken zijn niet veranderd, je krijgt een adres op en als je daar bent moet je bellen en krijg je verdere instructies. Je zou denken dat er dan bij mensen een belletje zou gaan rinkelen maar nee. 

Foto's komen uit de reportage van Undercover in Nederland.

https://www.sbs6.nl/programmas/undercover-in-nederland/videos/L68xzBQSUjm/undercover-in-nederland/