Bedonderd worden waar je bij staat, dit hoeft niet

Gepubliceerd op 16 december 2018 om 09:51

Vandaag gaan we het hebben over dat het toch wel stom is of hoe je het ook genoemd word, dat mensen toch bij de handel en broodfok terecht komen en dan bezwijken voor een hondje en die lieve oogjes of bij sommige hele trieste oogjes. 
* Via verkoop sites is het niet altijd duidelijk dat het om 1 handelaar/ broodfokker gaat, Daar zorgen ze wel voor met het grote aantal aangemaakte accounts wat ze hebben. Ze werken dan ook meestal op zgn. ras namen en klik je dan op meer advertenties dan krijg je maar 1 te zien en lijkt het goed te zitten. 
* Ook adverteren ze vanuit verschillende plaatsen, neem bv Verkoop punt Diessen, die ook adverteert vanuit Hilvarenbeek en Biest-Houtakker, zelfs met verschillende telefoon nummers, ook is deze tussenhandel (importeur) voor andere meer particuliere adressen. 
* Dan b.v. Zalikas, adverteert voor de Bulgaren vanuit Doetinchem Alphen aan de Rijn en Maastricht. 
De advertenties op Loerbeek zijn voor de pyren.
*Dan de stichting honden van Ceuta GK, bijna wekelijkse aanvoer in Tzummarum bedrijfsmatig zonder papieren, adverteert met de plaats Franeker?

* Dan hebben we Heijen Christo's nog, De man waar Alberto Stegeman is geweest, helaas kwam het niet tot een gesprek. Ontelbare plaatsen gebruikt deze om te adverteren, wat wel weer te vinden is bij de advertenties is hetzelfde telefoonnummer.

WAT ZE ALLEMAAL GEMEEN HEBBEN, IS DAT U DUS AL MISLEIDT WORD MET DE PLAATS EN ADRES, ALS U BELT HET ADRES NIET KRIJGT, EN DAT MOET AL HET SEINTJE ZIJN OM NIET TE GAAN!!!!

Als ze u namelijk het adres geven, heeft u thuis de gelegenheid om te kijken we er op dat adres zit, ook bij de KVK, en dat is wat ze niet willen ook wat er dan verder verschijnt op internet is natuurlijk wat ze u liever willen onthouden. 
Dan zijn er 3 van die u dus op weg sturen en als u op een bepaald afgesproken punt bent, vragen ze u even contact op te nemen en leiden ze u naar het verkooppunt. 
Waarom ? Tijd om pups binnen te leggen? voorbereidingen te treffen? of juist om U om te leiden want de navigatie doet als u direct het adres krijgt zijn werk toch wel? en als ze weten dat u komt is er toch geen probleem?

Blijkbaar hebben deze mensen dus echt wel hun motieven om u om de tuin te leiden, sterker nog Christo's uit Heijen stuurt u niet om de tuin, maar zelfs door Duitsland heen. Voor de mensen die Alberto Stegeman ook hebben gezien en de situatie kennen, konden ook zien dat hij de auto in Duitsland liet staan en de grens overliep, net als de kopers voorin de film. 
Terwijl zijn adres echt niet moeilijk is te vinden en met navigatie al helemaal niet, maar van die kant af wil hij u niet hebben, onderstaande foto laat zien waarom niet, hier komt u namelijk langs als u de normale weg zou volgen.
De foto heeft ook voor commotie gezorgd in de gemeente, want de persoon die het heeft staan had het in de berm gezet (gemeente grond? ) en dat mocht natuurlijk niet. In ieder geval willen we u dit niet onthouden.

 

Advies wat we U willen geven , wilt u een hond aanschaffen of pup, en weet niet wat er allemaal speelt of een betrouwbaar adres zoekt, vraag om hulp en neem een kenner mee !!!!!!!!!! ook de LICG heeft een goede advies lijst voor aanschaf van een hondje, Uw hart laten spreken is goed, maar verlies daarbij uw koppie niet, en koop of adopteer, of tegenwoordig zelfs lease niet impulsief. !!!!