De gemeente Hilvarenbeek heeft de verkoop van pups in Diessen, stilgelegd i.v.m. Corona.

Gepubliceerd op 12 januari 2021 om 22:51

De gemeente Hilvarenbeek heeft de verkoop van pups in Diessen, ook adverterend onder Hilvarenbeek en biest houtakker en Gilze soms Tilburg, stilgelegd i.v.m. Corona.

Mooi natuurlijk, maar dan is het tijdelijk.

Karen Soeters heeft nog een aangifte lopen tegen de handelaar in Diessen vanwege verkoop zieke pups fraude papieren ect, Wat gebeurd er nu, Karen Soeters bied aan de handelaar aan, de pups over te nemen en te willen plaatsen onder adoptie? Gisteravond verklaarde ze nog dat die stichting RDE wel handel leek, ex broodfok honden ook nog, nou een stichting is handel, moet zijn ingeschreven bij het RVO UBN nummer vakbekwaamheid in huis hebben, en NVWA ingeschreven staan. Wil ze nu zelf dan met die pups uit Diessen waar ze tegen ageerde met dat ze uit Oostblok kwamen ziek zwak en misselijk en fraude papieren, die pups gaan opvangen en adopteren? op zijn minst heel erg vreemd.

Inmiddels zijn de advertenties van hun van MP verdwenen.

Volgende vraag, Waar zijn die pups?

En daarvoor willen we waarschuwen, want ze komen nog steeds uit Hongarije en als er nog giarda zit en parvo, dan is de kans groot dat die nu flink wordt verspreid, als de handel van hun nu naar katvangers gaat, dan gaan ze het hele land door.

Wees dus alert !!!!!!!!

Nog een punt is natuurlijk dat nog niemand een verbod op de handel in dieren heeft gehad vanwege corona, dus kan er de handelaar kennende ook nog een kort geding komen, waarbij hij alsnog weer open kan gaan.


«   »