Pure handel in stichting land

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 17:51

Voor degene die de uitzending heeft gemist, kan hem nog een keer via onderstaande link terug kijken.

Voor de goede orde, De honden die hier worden bemiddelt zijn ex broodfokhonden uit België en worden geleverd via T Vrancken aan S van duin in Kapellen België, en belanden dan op MP ect.

S van Duin RDE handelt dus vanuit België, die milieuvergunning daargelaten, maar ze heeft geen erkenning voor België, die erkenning heeft ze nodig om dit te mogen doen. staat ongeveer gelijk aan het |UBN| nummer wat ze hier nodig hebben met daarnaast nog een E erkenning om als handel honden over de grenzen te mogen brengen, en dat moet dan ook nog via tracés systeem, wat blijkbaar ook niet gebeurd.

Het is niet zoals K Soeters steeds worstelt in haar verhaal net als handel. Nee voor de Nederlandse wet is het handel wat stichtingen doen. Jammer is het dat opgelicht dus blijkbaar wel de gemeente gevraagd heeft naar die milieu vergunning, maar geen contact heeft gezocht met de Belgische instantie van dierenwelzijn en daar navraag heeft gedaan of zij op de hoogte waren van haar praktijken vanuit Kapellen, iets wat al jaren gebeurd.

 

https://opgelicht.avrotros.nl/uitzending/gemist/item/een-hond-adopteren-bij-rescue-dogs-europe-kan-dat-flink-in-de-papieren-lopen/?fbclid=IwAR1tHmYPm0WlGCjjXUbE52M6uFSe8_LCMR98QAQr4zekzHdMzkNlEHQxUyU