En dan haalt Zalikas Loerbeek weer de krant.

Gepubliceerd op 23 januari 2021 om 11:45

De Burgemeester van Montferland sluit speciaal voor DK / Zalikas en al het verkeer en mensen met bestemming om een hond te huren van Opvang de hele weg af, met hekken en Boa's i.v.m. het overtreden van de corona regels.

Mooi is wel dat ze eindelijk toegeeft dat de honden niet de makkelijkste zijn, mensen er soms even mee moeten lopen en ja wij weten dat het dan alsnog vaak fout gaat en honden weer teruggehaald worden.
Dan bekend ze dat het er wel druk is, ja kan niet anders natuurlijk, Transport komt aan, huurders komen allemaal met de auto, hebben de hond ook nog nooit in levende lijve gezien, en wat staat er dan? ook de auto's van het personeel staat aan de weg. personeel?

 

Gemeente Montferland? beetje tegenstrijdig is het wel.
Op de Noordermarkweg 9 Loerbeek is bedrijfsmatig handelen niet toegestaan, en tegenstrijdig met bestemmingsplan, Sterker nog U heeft hier al dwangsommen opgelegd, in 2018? alwaar zelfs de Raad van State de gemeente in gelijk heeft gesteld, i.v.m. hoger beroep op 12-09-2019 .

Hoe is het dan mogelijk dat hier dan nog steeds transporten met honden komen uit Bulgarije, deze honden worden verhuurd en dan 15 gezinnen? lijkt ons een beetje weinig als een transport 35 honden bevat. huur honden terug worden gehaald en opgevangen die vervolgens direct weer te huur worden gezet. Dan zogenaamd personeel ook met regelmaat op dat adres is. dus zeker bedrijfsmatig handelen.

Dan is het toch voorzichtig gezegd, bezopen dat nu na een uitspraak van 2019, nog een weg afgezet moet worden voor iets wat allang daar niet meer had mogen bestaan.
En dan nu moet de gemeente voor die zelfde DK / Zalikas opvanghonden, een weg afsluiten met 2 boa's erbij? Hoe krom kan een gemeente we