Oktober 2015

Mensen let hier op als u een pup wilt aanschaffen

Er zijn echt veel problemen met deze pups, die we dagelijks hier binnen krijgen, niet alleen parvo en giardia maar ook hartruis en problemen met de luchtwegen ect komen voor, en die treden altijd op als het hondje verkocht is en bij de nieuwe eigenaar is. Dit is niet zo verwonderlijk want de handel zelf pept ze op om ze op de been en verkoopbaar te houden,

Lees meer »
September 2015

Hondsdolheid (Rabies ) kan nieuwe Q-koorts worden!!!!

De illegale puppyhandel vergroot het risico voor mensen in Nederland om hondsdolheid te krijgen. De puppy’s uit met name Oost-Europa worden vaak niet of te vroeg ingeënt tegen deze dodelijke ziekte. Stichting Vier Voeters vreest dat hondsdolheid zomaar de nieuwe Q-koorts kan worden.

Lees meer »

Welpenhandel in België Zum Töten gezüchtet

In Deutschlands Nachbarland Belgien werden Welpen vertrieben, wie Waren – und auch genauso produziert. Kati Kolbe ist Journalistin und Tierschützerin. Für Tiere suchen ein Zuhause hat sie sich den belgischen Welpenmarkt angesehen und war schockiert. Ein ganz persönlicher Erfahrungsbericht über den Welpenhandel in Belgien.

Lees meer »

Radio

Maandag 14 september tot en met vrijdag 18 september Iedere ochtend om 11:40 in het programma "De Ochtend" NPO 1 radio 1 het onderwerp "Hondenleven" gaat over Broodfok en Handel een uitzending word gewijd aan Marktplaats en aspirant kopers! En achter de schermen blijven wij druk er zal nog meer gaan volgen.

Lees meer »

Bang voor de hondenhandelaar

Beste volgers, In juni stonden wij in de krant, wij zeiden toen al geen woorden maar daden. Er zou meer volgen....nou wij zijn achter de schermen erg druk geweest, en vandaag mogen wij jullie vertellen, dat er een tv uitzending komt.

Lees meer »
Augustus 2015

HOE JE EEN ADVERTENTIE MOET LEZEN VAN PUPPY BROODFOKKERS

Beste volgers lees dit goed, deel het volop naar iedereen en overal !!! De essentie is duidelijk en je krijgt de humor er gelijk bij, en in dit geval prima, want sommige mensen begrijpen het dan beter.. Jammer dat MARKTPLAATS geen Humor kan waarderen, want ja je raad het al, het stuk werd weer verwijderd, met als reden, het eeuwenoude afgezaagde standaard antwoord.

Lees meer »