Vandaag een stukje vol ongeloof, want er gebeurd erg veel.

Gepubliceerd op 1 oktober 2020 om 11:12

Vandaag een stukje vol ongeloof, want er gebeurd erg veel.

We vliegen van de ene PB in de ander, en waar het de ene Diessen betreft, zo langzamerhand wel bekend hier, willen we toch nog even meegeven dat deze er bij de pupkopers op aandringt vooral snel, voor een gratis beetje voer, een goede review te schrijven in google. Vertrouw dus ook nooit op reviews!!!!

Doen ze dat niet of schrijft er iemand negatief, dan oehlala dan gaat de telefoon en komt er direct een dreig telefoontje dat ze je weten te wonen als je de review niet direct verwijderd.Ja dat je dit kan verwachten van echte handelaren is denk ik niet zo vreemd, die zijn aardig tot je de deur achter je dicht doet. en dan maar hopen op dat je ze niet meer nodig hebt, want dan is hun gedrag totaal het tegenovergestelde.

Echter voor ons totaal nieuw is dat nu ook een Stichting Zalikas Opvanghonden Loerbeek ook hun huurders oproept om op korte termijn een goede mooie review te schrijven. Een stichting waar al veel over geschreven is en noodsprongen gaat maken? en hun heil zoekt in nep reviews?

Al eerst vragen om veiligheidstuigjes terug te doneren, waar 25 euro voor is betaald op privé rekening, willen ze ook graag gratis terug, om ze vervolgens nog eens weer aan nieuwe huurders te gaan verkopen, want de maker van de tuigjes is op vakantie?

En ondanks dat er op dat adres dus geen bedrijfsmatige handel meer mag worden bedreven laat de stichting nog steeds dus risicovol pups/ honden overkomen? hoeveel afgelopen maand? 80 stuks voor verhuur?

Ja echt wel, waarvoor eigenlijk? Oh ja, een hypotheek want ze kunnen er niet blijven zitten, dus veel honden laten komen snel plaatsen, geld beuren, en dan heb je we goeie reviews nodig, anders lukt het blijkbaar niet, en dan ook daar nog een oproep voor doen, in een groep van huurders waar al een angstcultuur heerst voor de oprichtster van de stichting.

Wat is het gevolg als de huurders van de honden geen gevolg geven aan de oproep en geen review te schrijven? of een die de stichting niet aanstaat? Haalt ze dan de honden bij die huurders weg, want daar zijn al velen bang voor, omdat ze er ook mee dreigt, en ja we weten nu eenmaal dat een belofte op papier ondertekent door deze stichting niets in houdt. Het woord van de oprichtster trouwens ook niet, want het wordt van alle kanten bevestigd dat leugens haar niet vreemd zijn.

Mensen deze stichting is niets beter als de handelaar uit Diessen, Beide gebruiken de honden/ pups om zich zelf te verrijken. Met dat verschil dat de Handelaar uit Diessen bij u de hond niet weg haalt en uw eigendom is.

Bij de stichting wordt ie dat nooit en kan D Kalshoven uw hond dagelijks ophalen, behalve als de hond echt herplaatst moet worden, dan is ze ineens niet thuis en heeft ze geen plek, dan gaan papieren en afstandsgeld voor de hond.Dus ook hier is geld weer de drijfveer achter de hele handel.

Dus mocht u de komende tijd veel mooie reviews lezen betreffende stichting opvanghonden zalikas in google, dan weet u bij voorbaat dat u er niet op kan vertrouwen.

En mocht u geld willen geven aan deze stichting, vraagt u dan eerst eens de jaarstukken op, van 2018 en 2019.