Januari 2017

Sorry had je maar.......

Met dank aan een geweldige dichter. Ben van Klinken. Hij slaat met dit gedicht de spijker op zijn kop. Zijn gedichten zijn te vinden https://www.facebook.com/hartekreten/

Lees meer »

"'Nutteloze’ hondjes zonder pardon vermoord"

Euthanasie bij puppy’s en moederhonden. Niet omdat ze ziek zijn, maar omdat ze als ‘nutteloos’ worden gezien. Onder meer inspecteurs van de Dierenbescherming hebben bij fokkers middelen aangetroffen om deze dieren ‘na gebruik’ in te laten slapen.

Lees meer »
December 2016

Banden tussen de handel Kreuztal en Castelijns uit Hapert,

Nu willen we u laten zien, dat er banden bestaan tussen de handel kreuztal en Castelijns uit Hapert, er zijn meerdere reportages over, ook van eerdere jaren, maar deze laat het duidelijk zien en hebben we ook nog aanvullende informatie over. Wel belangrijk de hele reportage te bekijken.

Lees meer »

Grootschalige inval op 14 december bij een malafide hondenhandelaar in duitsland

Dit betreft een grootschalige inval op 14 december bij een malafide hondenhandelaar in duitsland Kreuztal bij Siegen NRW. Hundezucht Jung - von Fugler. Zowel de eigenaar en zijn vrouw als nog 2 andere familieleden zijn gearresteerd alsmede ook de dierenarts die papieren vervalste en knoeide met de entingen. 105 honden zijn in beslag genomen, zowel volwassen als pups ook trof men op het grondstuk dode honden aan. We hopen dat iedereen het kan lezen. We plaatsen hier nog meer over, omdat deze handel ook connecties heeft in Nederland o.a. met hapert, waar ook mark v d Wal Holwerd weer aan gelinkt is .

Lees meer »