Mei 2015

Speciaal gefokt in Hongarije

Ik hoor het de keurige dame nog zo zeggen. Ze staat midden op het cursusveld, met haar nieuw aangeschafte hondje. Het is een Cockerachtig diertje, dat slap in het gras ligt. ‘Speciaal gefokt in Hongarije’.

Lees meer »

90 honden gered in Denemarken

De honden, hoofdzakelijk van het ras Cocker Spaniël, zaten in hun eigen ontlasting in een schuur. Hun vacht was volledig doordrenkt door urine en ontlasting. Moederhonden en pups zijn nu veilig.

Lees meer »
April 2015

Fokfabriek

Dieren koop je niet op het internet zoals je hopelijk al weet. Het onderstaande gedicht zegt hier genoeg over! Gedichten van My Daily Poem mogen alleen gedeeld en gedupliceerd worden in de originele staat dit i.v.m. de auteursrechten!

Lees meer »

Dijksma over malafide puppyhandel: 'Wel aanpakken, niet meer dierenpolitie voor nodig'

Wat heb je aan een Staatssecretaris die het verrekt om in te grijpen...die het heeft over "Zo gelden er strengere eisen voor administratie, mogen honden niet meer ongevaccineerd naar Nederland komen en moeten ze een bepaalde leeftijd hebben" Ze weet echt niet waarover ze praat want waarom grijpt de NVWA dan niet in aangezien er nog wel degelijk pups vanuit het buitenland Nederland binnen komen die niet aan de bovenstaande eisen voldoen. Lees het onderstaande dan snapt u onze reactie!

Lees meer »

Dogs & Co krijgt geen dwangsom van €10.000 per dag

Dogs & Co krijgt geen dwangsom van 10.000 euro per dag dat het geen puppy’s kan uitvoeren naar Vlaanderen. De exporteur van puppy’s uit het voormalige Oostblok had dat van het Vlaams Gewest geëist, nadat hij door Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts werd geschrapt van de lijst van erkende exporteurs. Tot grote tevredenheid van GAIA heeft de Brusselse rechtbank van eerste aanleg die eis nu ongegrond verklaard.

Lees meer »

Puppy te koop, pup kopen, puppies kopen...

Een van de zovele dierenartsen die de handel in pups beu zijn. Hopelijk volgen er meer die er openlijk over gaan schrijven. Let wel er zijn ook dierenartsen die de handel ondersteunen uit puur winst bejach, en er niet voor terug deinzen om mee te frauderen. Wees dus zorgvuldig op je zoektocht naar een goede Dierenarts . lees ook de getuigenissen van gedupeerden op de pagina zelf!!!

Lees meer »

Meld misverstanden met dieren op marktplaats bij 144.

Meld misverstanden met dieren op marktplaats bij 144. (TIP): Maak printscreens sla deze op voor het geval de advertentie ineens verwijderd is. Zorg dus altijd dat je het bewijs (naam e-mailadres telefoonnummer e.c.t) al veilig gesteld hebt dit kun je dan altijd overdragen aan de dierenpolitie mocht dit nodig zijn!

Lees meer »
Maart 2015

Broodfok

Dit gedicht is speciaal voor ons gemaakt. En mag alleen gedupliceerd worden in originele staat dit i.v.m. de auteursrechten!

Lees meer »

Vandaag vond de commissie Dierenwelzijn plaats!

Vandaag vond de commissie Dierenwelzijn plaats. Minister Weyts heeft daar de massale import van oostblokhonden een zeer groot probleem genoemd. Een man naar ons hart! Quote van de minister: "Ten gronde heb ik in mijn antwoorden op de schriftelijke vragen gewezen op het risico van ziekte en sterfte bij de invoer van jongere pups.

Lees meer »