December 2018

Bedonderd worden waar je bij staat, dit hoeft niet

Vandaag gaan we het hebben over dat het toch wel stom is of hoe je het ook genoemd word, dat mensen toch bij de handel en broodfok terecht komen en dan bezwijken voor een hondje en die lieve oogjes of bij sommige hele trieste oogjes. * Via verkoop sites is het niet altijd duidelijk dat het om 1 handelaar/ broodfokker gaat, Daar zorgen ze wel voor met het grote aantal aangemaakte accounts wat ze hebben. Ze werken dan ook meestal op zgn. ras namen en klik je dan op meer advertenties dan krijg je maar 1 te zien en lijkt het goed te zitten. * Ook adverteren ze vanuit verschillende plaatsen, neem bv Verkoop punt Diessen, die ook adverteert vanuit Hilvarenbeek en Biest-Houtakker, zelfs met verschillende telefoon nummers, ook is deze tussenhandel (importeur) voor andere meer particuliere adressen. * Dan b.v. Zalikas, adverteert voor de Bulgaren vanuit Doetinchem Alphen aan de Rijn en Maastricht. De advertenties op Loerbeek zijn voor de pyren.*Dan de stichting honden van Ceuta GK, bijna wekelijkse aanvoer in Tzummarum bedrijfsmatig zonder papieren, adverteert met de plaats Franeker?

Lees meer »

“Oosterhoutse hondeneigenaar genept door Brabantse fokker”

Onderstaand een verhaal waar we echt voor willen waarschuwen, De malafide handelaren  adverteren niet alleen onder Diessen maar ook Hilvarenbeek en Biest-houtakker, verschillende telefoonnummers , de verkoop is vanuit Diessen. Het betreft hier een grote importeur van Hongaarse pups. Ontzettend veel problemen, en een hoop ellende.Deel zoveel mogelijk !!!! om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen !!! ------------------------------------------------------------------------------Bron : Oosterhout nieuws

Lees meer »

Oudere honden afgedankt om ruimte te maken voor kerstpup

De feestdagen voor de deur, een gezellige tijd voor velen, de tijd voor het gezin en de familie, waar zonder uitzonderingen de dieren ooit aangeschaft ook van mogen genieten. Ongetwijfeld zijn er mensen alleen die blij zullen zijn als december voorbij is, daar kunnen we met zijn allen wel iets voor doen, hopelijk denken we ook aan hen die het minder hebben, of eenzaam of ziek, soms een kleine moeite om een beetje warmte te geven. 

Lees meer »
November 2018

Samenwerking met Karin Soeters

Een paar weken terug hebben we een gesprek gehad met Karen Soeters om te kijken of het een optie zou zijn om met haar te gaan samenwerken. Het was een zeer goed gesprek en gaan de samenwerking aan. 

Lees meer »