Juni 2016

Opnieuw inval bij omstreden puppyhandelaren in Hapert

HAPERT Opnieuw vindt een inval plaats bij de twee omstreden hondenhandelaren Puppy Point/Holland Pets en De Cartierhoeve in Hapert. Het betreft een onaangekondigde hercontrole die om half tien is begonnen. De controles vinden op verschillende locaties plaats, ook de Cartierhoeve aan de Ganzestraat in Hapert wordt geïnspecteerd. De politie heeft iemand opgepakt tijdens de actie. De man verzette zich tegen het onderzoek.

Lees meer »
Mei 2016

Een zwarte dag voor alle hondjes Bij Meerledogs

Een zwarte dag voor alle hondjes Bij Meerledogs, die al in trieste omstandigheden moeten leven in stallen, en dan een groot deel van de hondjes zo aan hun eind moeten komen. Belachelijk dat er vergunningen worden gegeven voor zulke aantallen in zulke stallen.

Lees meer »

Inval bij hondenhandelaar in Kollum

En dan eindelijk het goede nieuws vandaag!!!! Vanmorgen rond half 8 was het heel druk in Kollum (Friesland) aan de hammeren . de 3 pups die gisteren nog op MP te koop stonden, staan er nu niet meer op. Toch sneu voor hem dat ze bij hem wel wat vonden en geen hoog hek. foto een van de slachtoffertjes die 1 dag nog zo heeft mogen genieten bij een liefdevol gezin . RIP Benji

Lees meer »