September 2018

ALGEMENE WAARSCHUWING!!!

Mocht U via een verkoopsite of facebook naar een pup/ hond willen gaan kijken, of open dag en u neemt contact op met de verkoper of stichting, en u krijgt dan niet direct het juiste adres waar u heen moet, blijf dan thuis en ga niet!!!!!!!!!!We krijgen hierover steeds meer meldingen, en als men over het adres al niet direct open is, laat dan dta lampje gaan branden waarvoor dat is!!!

Lees meer »

Teckel dames uit Woerden opgepakt in Hongarije

Kregen net het goede nieuws binnen van onze informant in Hongarije, dat er vandaag een inval is geweest bij de teckel  dames in de Hongaarse plaats Barcs, De dames zelf zijn ook aanwezig en zitten op het bureau. De politie heeft de zaak in handen en doet volledig onderzoek. Er zijn honden bij, zonder chip en paspoort, en verder, ja de beelden spreken voor zichzelf. Er word gepraat in het artikel van 92 honden, onze informant is ter plekke bezig en zit nu op het aantal van 106 stuks. 

Lees meer »
Augustus 2018

Woerdense Teckel fokkers verhuizen naar Hongarije

Afgelopen dagen zijn wij benaderd door een bron uit Hongarije. Inmiddels is het bij ons bekend waar de twee dames zich bevinden in Hongarije. Wij blijven in contact met de bron. Als er belangrijke zaken zijn die wij kunnen delen zullen we dat doen Inmiddels hebben wij onze bron in contact gebracht met "Dogzine"

Lees meer »

Stichting Zalikas / Ostendorf.

vervolgens komt het 2e korte geding van vandaag aan de orde, tussen Stichting Zalikas / Ostendorf. ---------------------------------------------------------------------------Bron : AD Renske van den Berg13-08-2018 -----------------------------------------------------------------------------

Lees meer »